رومـانســية الخـــيـال

رومـانســية الخـــيـال(حياة الرومانسية فى عصر المادة)

دخول

لقد نسيت كلمة السر

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 0 عُضو متصل حالياً 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 0 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 84 بتاريخ الجمعة أبريل 26, 2013 10:00 pm

المواضيع الأخيرة

» منهح كامل لتعلم الانجليزية مجانا من موبيلك
الأحد أكتوبر 26, 2014 9:38 pm من طرف ندى العمر

» قاموس ( انجليزي - انجليزي )
الخميس يونيو 05, 2014 7:37 pm من طرف hoda

» وراء كل عظيم امرأة ,, فهل يعترف بها؟ (بين فولتيير وبيير )
الخميس مايو 22, 2014 1:17 am من طرف مواطن

» يامن بمقلتيك الحياه
الخميس مايو 08, 2014 1:38 am من طرف eyna

» البراونى
الأحد مايو 04, 2014 3:22 pm من طرف eyna

» عجينة القطايف فى البيت
الأحد مايو 04, 2014 3:19 pm من طرف eyna

» الدونتس ..
الأحد مايو 04, 2014 3:18 pm من طرف eyna

» كريمة الزبدة
الأحد مايو 04, 2014 3:15 pm من طرف eyna

» الكيكه الاسفنجية
الأحد مايو 04, 2014 3:12 pm من طرف eyna

» الاكلير
الأحد مايو 04, 2014 3:10 pm من طرف eyna

» بيتزا بالفراخ
الأحد مايو 04, 2014 3:07 pm من طرف eyna

» غريبة وبتىفور وشاتوة وباتون ساليه وكل دة بكيلو دقيق
الأحد مايو 04, 2014 3:03 pm من طرف eyna

» حلآ : ميني كوكانت ,,
الأحد مايو 04, 2014 2:58 pm من طرف eyna

» تشيز كيك بارد
الأحد مايو 04, 2014 2:56 pm من طرف eyna

» براونى بالأيس كريم
السبت أبريل 26, 2014 11:53 pm من طرف eyna

» فطائر محشيه حسب الرغبه
الأحد أبريل 20, 2014 12:52 am من طرف eyna

» من سفرتنا اليكم متجدد ... غداء
السبت أبريل 19, 2014 11:39 pm من طرف eyna

» الكيكة الاسفنجية -----بطريقة مدام آمال جلال
السبت أبريل 19, 2014 11:16 pm من طرف eyna

» بسكوت بطريقه الكوكيز بس اختراع
السبت أبريل 19, 2014 10:56 pm من طرف eyna

» اخسر 5 كيلو من شحوم الكرش في اسبوع
السبت أبريل 19, 2014 10:54 pm من طرف eyna


طريقة عمل الشركسية (بطريقتى الخاصه)

شاطر
avatar
eyna
نائب ادارة الموقع
نائب ادارة الموقع

انثى
الاسد الثور
عدد الرسائل : 2034
العمر : 44
اعلام الدول :
المزاج ايه اليوم :
المهنة :
الهواية :
رقم العضويه : 22
  :
بلدك ايه : EGYPT(CAIRO
نقاط : 4149
السٌّمعَة : 23
تاريخ التسجيل : 24/07/2008

طريقة عمل الشركسية (بطريقتى الخاصه)

مُساهمة من طرف eyna في الثلاثاء مارس 06, 2012 9:45 pm





طريقة عمل الشركسية
هاقولك شئ جديد انا بقول انه اسمه شركسية يارب يعجبكم
الطريقه
بسلق لحمه شرائح مع بصله وجزرة وعود كرفس وملح وفلفل وحبهان
وبحضر بصله مبشوره بشوحها بمعلقه زبده ولما تقرب من الاصفرار بضع معلقه ثوم مفروم وبعدها بضيف كوبين من شوربه اللحمه
احضر 4 من التوست اشيل احرفهم واقطعهم قطع صغيرة واخذهم تشويحه على النار للتحميص حبه
ثم اضعهم على مزيج الشوربه ولما تغلى اضربهم جيدا بمحضر الطعام ( او خلاط )
ثم اضع عليهم حوالى نص كوب عين جمل قطع صغيرة واتركها 10 دقائق وارفعها من على النار
ممكن ان نحضر بجانبها ارز بالخلطه
او
كسكسى ساخن بالسمن
مع تحمير اللحمه ووضعها مع الشوربه
وبالف هنا يارب ليكم


avatar
hediwy
مبدع يفوق الوصف
مبدع يفوق الوصف

ذكر
الاسد الخنزير
عدد الرسائل : 754
العمر : 46
المزاج : الحمد لله
اعلام الدول :
المزاج ايه اليوم :
المهنة :
الهواية :
  :
بلدك ايه : مصر
نقاط : 1110
السٌّمعَة : 54
تاريخ التسجيل : 16/07/2009

رد: طريقة عمل الشركسية (بطريقتى الخاصه)

مُساهمة من طرف hediwy في الأحد مارس 11, 2012 3:27 pm










avatar
eyna
نائب ادارة الموقع
نائب ادارة الموقع

انثى
الاسد الثور
عدد الرسائل : 2034
العمر : 44
اعلام الدول :
المزاج ايه اليوم :
المهنة :
الهواية :
رقم العضويه : 22
  :
بلدك ايه : EGYPT(CAIRO
نقاط : 4149
السٌّمعَة : 23
تاريخ التسجيل : 24/07/2008

رد: طريقة عمل الشركسية (بطريقتى الخاصه)

مُساهمة من طرف eyna في الثلاثاء مارس 13, 2012 12:01 pm


    الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين أكتوبر 23, 2017 7:11 pm