رومـانســية الخـــيـال

رومـانســية الخـــيـال(حياة الرومانسية فى عصر المادة)

دخول

لقد نسيت كلمة السر

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 1 عُضو حالياً في هذا المنتدى :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 1 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 84 بتاريخ الجمعة أبريل 26, 2013 10:00 pm

المواضيع الأخيرة

» منهح كامل لتعلم الانجليزية مجانا من موبيلك
الأحد أكتوبر 26, 2014 9:38 pm من طرف ندى العمر

» قاموس ( انجليزي - انجليزي )
الخميس يونيو 05, 2014 7:37 pm من طرف hoda

» وراء كل عظيم امرأة ,, فهل يعترف بها؟ (بين فولتيير وبيير )
الخميس مايو 22, 2014 1:17 am من طرف مواطن

» يامن بمقلتيك الحياه
الخميس مايو 08, 2014 1:38 am من طرف eyna

» البراونى
الأحد مايو 04, 2014 3:22 pm من طرف eyna

» عجينة القطايف فى البيت
الأحد مايو 04, 2014 3:19 pm من طرف eyna

» الدونتس ..
الأحد مايو 04, 2014 3:18 pm من طرف eyna

» كريمة الزبدة
الأحد مايو 04, 2014 3:15 pm من طرف eyna

» الكيكه الاسفنجية
الأحد مايو 04, 2014 3:12 pm من طرف eyna

» الاكلير
الأحد مايو 04, 2014 3:10 pm من طرف eyna

» بيتزا بالفراخ
الأحد مايو 04, 2014 3:07 pm من طرف eyna

» غريبة وبتىفور وشاتوة وباتون ساليه وكل دة بكيلو دقيق
الأحد مايو 04, 2014 3:03 pm من طرف eyna

» حلآ : ميني كوكانت ,,
الأحد مايو 04, 2014 2:58 pm من طرف eyna

» تشيز كيك بارد
الأحد مايو 04, 2014 2:56 pm من طرف eyna

» براونى بالأيس كريم
السبت أبريل 26, 2014 11:53 pm من طرف eyna

» فطائر محشيه حسب الرغبه
الأحد أبريل 20, 2014 12:52 am من طرف eyna

» من سفرتنا اليكم متجدد ... غداء
السبت أبريل 19, 2014 11:39 pm من طرف eyna

» الكيكة الاسفنجية -----بطريقة مدام آمال جلال
السبت أبريل 19, 2014 11:16 pm من طرف eyna

» بسكوت بطريقه الكوكيز بس اختراع
السبت أبريل 19, 2014 10:56 pm من طرف eyna

» اخسر 5 كيلو من شحوم الكرش في اسبوع
السبت أبريل 19, 2014 10:54 pm من طرف eyna


طريقه تجنن لعمل الشكشوكه

شاطر
avatar
eyna
نائب ادارة الموقع
نائب ادارة الموقع

انثى
الاسد الثور
عدد الرسائل : 2034
العمر : 45
اعلام الدول :
المزاج ايه اليوم :
المهنة :
الهواية :
رقم العضويه : 22
  :
بلدك ايه : EGYPT(CAIRO
نقاط : 4149
السٌّمعَة : 23
تاريخ التسجيل : 24/07/2008

طريقه تجنن لعمل الشكشوكه

مُساهمة من طرف eyna في الأحد أكتوبر 27, 2013 7:45 am

مع احلى صباح عليكم جميعا 
ايه رايكم بطبق شكشوكه بس تحفه بجد هاتاكلم اصابعكم وراه 
مش هاطول ونبدا نقول تفاصيله بالضبط :
هاتجيبى بصله وتقطعيها قطع صغيره ومعلقتين زيت زتون بصنيه تيفال وعلى النار تشويح خفيف كده لو حابه ادى حبه تغميق بيدى طعم هايل وبعدين تضيفى 3 حبات طماطم مقطعه صغير وتقلبى شويتين ومعاهم تضيفى 4 فصوص ثوم مقطع ايضا معاهم 2 فلفل اخضر مقطع ورشه ملح مع فلفل 
دا اولا بعد كده تجيبى البيض وتكسريه على المزيج السابق بدون تقليب معايا هايبقى متوزع فى الصنيه بحسب عدد البيض 5 بيضات مثلا وشويه وترفعيه من على النار وبالفرن وتكملى تسويتها علشان البيض ينضج بدون تقليب زى ماقولنا لو الفرن مش كهربى والفرن العادى خليه تحت الشوايه هاتؤدى نفس الفكره ولما البيض كله ينضج تقريبا 10 دقايق تخرجيها وبالف هنا ليكم احبتى .



    الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين ديسمبر 10, 2018 9:13 am