رومـانســية الخـــيـال

رومـانســية الخـــيـال(حياة الرومانسية فى عصر المادة)

دخول

لقد نسيت كلمة السر

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 0 عُضو متصل حالياً 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 0 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 84 بتاريخ الجمعة أبريل 26, 2013 10:00 pm

المواضيع الأخيرة

» منهح كامل لتعلم الانجليزية مجانا من موبيلك
الأحد أكتوبر 26, 2014 9:38 pm من طرف ندى العمر

» قاموس ( انجليزي - انجليزي )
الخميس يونيو 05, 2014 7:37 pm من طرف hoda

» وراء كل عظيم امرأة ,, فهل يعترف بها؟ (بين فولتيير وبيير )
الخميس مايو 22, 2014 1:17 am من طرف مواطن

» يامن بمقلتيك الحياه
الخميس مايو 08, 2014 1:38 am من طرف eyna

» البراونى
الأحد مايو 04, 2014 3:22 pm من طرف eyna

» عجينة القطايف فى البيت
الأحد مايو 04, 2014 3:19 pm من طرف eyna

» الدونتس ..
الأحد مايو 04, 2014 3:18 pm من طرف eyna

» كريمة الزبدة
الأحد مايو 04, 2014 3:15 pm من طرف eyna

» الكيكه الاسفنجية
الأحد مايو 04, 2014 3:12 pm من طرف eyna

» الاكلير
الأحد مايو 04, 2014 3:10 pm من طرف eyna

» بيتزا بالفراخ
الأحد مايو 04, 2014 3:07 pm من طرف eyna

» غريبة وبتىفور وشاتوة وباتون ساليه وكل دة بكيلو دقيق
الأحد مايو 04, 2014 3:03 pm من طرف eyna

» حلآ : ميني كوكانت ,,
الأحد مايو 04, 2014 2:58 pm من طرف eyna

» تشيز كيك بارد
الأحد مايو 04, 2014 2:56 pm من طرف eyna

» براونى بالأيس كريم
السبت أبريل 26, 2014 11:53 pm من طرف eyna

» فطائر محشيه حسب الرغبه
الأحد أبريل 20, 2014 12:52 am من طرف eyna

» من سفرتنا اليكم متجدد ... غداء
السبت أبريل 19, 2014 11:39 pm من طرف eyna

» الكيكة الاسفنجية -----بطريقة مدام آمال جلال
السبت أبريل 19, 2014 11:16 pm من طرف eyna

» بسكوت بطريقه الكوكيز بس اختراع
السبت أبريل 19, 2014 10:56 pm من طرف eyna

» اخسر 5 كيلو من شحوم الكرش في اسبوع
السبت أبريل 19, 2014 10:54 pm من طرف eyna


كيكة بالكريمه والجيلى

شاطر
avatar
eyna
نائب ادارة الموقع
نائب ادارة الموقع

انثى
الاسد الثور
عدد الرسائل : 2034
العمر : 44
اعلام الدول :
المزاج ايه اليوم :
المهنة :
الهواية :
رقم العضويه : 22
  :
بلدك ايه : EGYPT(CAIRO
نقاط : 4149
السٌّمعَة : 23
تاريخ التسجيل : 24/07/2008

كيكة بالكريمه والجيلى

مُساهمة من طرف eyna في الأربعاء نوفمبر 06, 2013 11:24 pm


كيلة بالكريمه والجيلى 
ودى احد افتكاسات المطبخ ماهو لازم تغير علشان الملل والروتين طبعا مش هانطول ندخل المطبخ ونبدأ التجهيز
اولا : تحضير الكيكة




المقادير
200 جم زبده ( او كوب الا ربع زيت ذره )
كوب سكر بودره
4 بيض - فانيليا - ذرة ملح
كوب عصير برتقال مصفى - بشر برتقال
 نأخذ المكونات السابقه ونقوم بضربها جيدا 
ثم نحضر 
2 كوب دقيق مع باكو بيكنج بودر مع نصف كوب جوز هند مع ذرة ملح
ونقلب المزيج جيدا 
ونحضر صنيه وندهنها ونصب المزيج وندخلها الفرن المعد سابقا على 180درجه

ثانيا : تحضير الكريمه 

كالمعتاد 
1 كريم شانتي، نص كوب حليب و علبة زبادي طبيعي، باكو جيلي بنكهة البرتقال
و بالمضرب الكهربائى نضرب الكريم شانتي مع الحليب حتى تنفش الكريمة ثم نضيف اليه الزبادى ونخلطه جيدااا

 في وعاء جانبي نخلط باكو الجيلي برتقال مع نص كوب ماء مغلي ونحرك حتى يذوب الجيلي



وبعد خروج الكيكه نضيف لها الكريمه المعده  ونضيف عليها الجيلى وندخلها الثلاجه لمده ساعتين 


وممكن نحضر فاكه ونزين بها ايضا
وبالف هنا وشفا 
 
دى اتعملت بجيلى مانجو واضافه التفاح والكيوى





ودى بجيلى الموز واضافه التفاح المقشر والكيوى او اى فاكهه ترغبين بيها . وطبعا التقديم بعد ماتبرد بالثلاجه مش اقل من ساعتين . الطبقه مش سميكه للعلم لوضعها بقالب كبير بتكون تقريبا علو نصف سم .







ملحوظه 


ممكن عمل باكو جيلى اخر بالفراولة ايضا كالمعتاد وبعد مايبرد نضيفه فوق الكيكه السابقه فوق الكريمه هايكون عندنا 3 طبقات ولا احلى ولا اروع تفنين 
بالف هنا




    الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين أكتوبر 23, 2017 7:10 pm