كريمة الزبدة
ودى بتستخدم فى التغطية وحشو الكيك ومهمة جدا لما نكون هنغطى بعجينة الفندان لانها بتساعد على تثبيت عجينة الفندان بشكل جيد على الكيك عموما
...
المقادير:
نصف كوب زبدة غير مملحة بدرجة حرارة الغرفة
نصف كوب زبدة نباتى او زبدة كراسكو بدرجة حرارة الغرفة
3معالق كبيرة لبن
ذرة ملح
نصف معلقة صغيرة فانيلا سائلة
4كوب سكر آيسنج وسكر الآيسنج بيكون بودرة ولكن اكثر نعومة من السكر البودرة اللى بنستخدمة فى تزيين الكعك( خلى بالك من الملحوظة دى)
طريقة العمل
هبندأ فى خفق الزبدة النباتى اولا حتى تصبح هشة ثم اضيف الزبدة الغير ممحلة واخفقهم معا الى ان يصبح المزيج مثل الكريمة وهش
هنضيف السكر كوب كوب وليس دفعة واحدة بالتبادل مع اللبن
اذا الكريمة اصبحت قاسية نضيف قليل من اللبن المطلوب ان تكون متامسكة وليست قاسية
احتفظى بها فى الثلاجة لمدة اسبوع او الفريزر لمدة شهر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ودى بتستخدم فى التغطية وحشو الكيك ومهمة جدا لما نكون هنغطى بعجينة الفندان لانها بتساعد على تثبيت عجينة الفندان بشكل جيد على الكيك عموما
...
المقادير:
نصف كوب زبدة غير مملحة بدرجة حرارة الغرفة
نصف كوب زبدة نباتى او زبدة كراسكو بدرجة حرارة الغرفة
3معالق كبيرة لبن
ذرة ملح
نصف معلقة صغيرة فانيلا سائلة
4كوب سكر آيسنج وسكر الآيسنج بيكون بودرة ولكن اكثر نعومة من السكر البودرة اللى بنستخدمة فى تزيين الكعك( خلى بالك من الملحوظة دى)
طريقة العمل
هبندأ فى خفق الزبدة النباتى اولا حتى تصبح هشة ثم اضيف الزبدة الغير ممحلة واخفقهم معا الى ان يصبح المزيج مثل الكريمة وهش
هنضيف السكر كوب كوب وليس دفعة واحدة بالتبادل مع اللبن
اذا الكريمة اصبحت قاسية نضيف قليل من اللبن المطلوب ان تكون متامسكة وليست قاسية
احتفظى بها فى الثلاجة لمدة اسبوع او الفريزر لمدة شهر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الأحد أكتوبر 26, 2014 9:38 pm من طرف ندى العمر
» قاموس ( انجليزي - انجليزي )
الخميس يونيو 05, 2014 7:37 pm من طرف hoda
» وراء كل عظيم امرأة ,, فهل يعترف بها؟ (بين فولتيير وبيير )
الخميس مايو 22, 2014 1:17 am من طرف مواطن
» يامن بمقلتيك الحياه
الخميس مايو 08, 2014 1:38 am من طرف eyna
» البراونى
الأحد مايو 04, 2014 3:22 pm من طرف eyna
» عجينة القطايف فى البيت
الأحد مايو 04, 2014 3:19 pm من طرف eyna
» الدونتس ..
الأحد مايو 04, 2014 3:18 pm من طرف eyna
» كريمة الزبدة
الأحد مايو 04, 2014 3:15 pm من طرف eyna
» الكيكه الاسفنجية
الأحد مايو 04, 2014 3:12 pm من طرف eyna
» الاكلير
الأحد مايو 04, 2014 3:10 pm من طرف eyna
» بيتزا بالفراخ
الأحد مايو 04, 2014 3:07 pm من طرف eyna
» غريبة وبتىفور وشاتوة وباتون ساليه وكل دة بكيلو دقيق
الأحد مايو 04, 2014 3:03 pm من طرف eyna
» حلآ : ميني كوكانت ,,
الأحد مايو 04, 2014 2:58 pm من طرف eyna
» تشيز كيك بارد
الأحد مايو 04, 2014 2:56 pm من طرف eyna
» براونى بالأيس كريم
السبت أبريل 26, 2014 11:53 pm من طرف eyna
» فطائر محشيه حسب الرغبه
الأحد أبريل 20, 2014 12:52 am من طرف eyna
» من سفرتنا اليكم متجدد ... غداء
السبت أبريل 19, 2014 11:39 pm من طرف eyna
» الكيكة الاسفنجية -----بطريقة مدام آمال جلال
السبت أبريل 19, 2014 11:16 pm من طرف eyna
» بسكوت بطريقه الكوكيز بس اختراع
السبت أبريل 19, 2014 10:56 pm من طرف eyna
» اخسر 5 كيلو من شحوم الكرش في اسبوع
السبت أبريل 19, 2014 10:54 pm من طرف eyna