كلنا بنحب الانشون بس بنخاف من مصدره وخصوصا لو عندنا أطفال دى طريقة فى البيت صحية وسهله وتعملى منها سندوتشات المدرسة والبيتزا وانتي مطمنة :
المقادير :
=======
نصف كيلو فراخ بدون عظم او دهن (ممكن اللحم الاحمر ) كوب خبز مطحون ( بقسماط ) بيضه واحده بهارات (فلفل اسود -ملح -كمون -بابريكا علشان اللون او لون طعام احمر او بنجر مبشور) زيتون اسود -او فلفل اخضر – ممكن النوعين - وممكن تحطوا فلفل اسود حب (حسب النكهه المرغوبة ) _ مكعب ماجي
الطريقة :
بنضعهم بالفود بروسيسور -او بخلاط اللحمة حتي ينعموا مع بعض نضعهم بورق بلاستيك مثل الصوره وبنضغط الطرفين حتي يفرغ الهواء بالداخل -ثم نلفه بورق المنيوم نضع الرول بحلة على النار فيها ماء ساخن وورق لورا وملح وفلفل اسود لمدة ساعة على نار هادية ثم نتركة ليبرد ساعة ثم نضعة بالثلاجة لمدة لاتقل عن 5 ساعات وبالهنا والشفا .. جربو وقلولنا تجربتكم عشان الكل يستفيد
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المقادير :
=======
نصف كيلو فراخ بدون عظم او دهن (ممكن اللحم الاحمر ) كوب خبز مطحون ( بقسماط ) بيضه واحده بهارات (فلفل اسود -ملح -كمون -بابريكا علشان اللون او لون طعام احمر او بنجر مبشور) زيتون اسود -او فلفل اخضر – ممكن النوعين - وممكن تحطوا فلفل اسود حب (حسب النكهه المرغوبة ) _ مكعب ماجي
الطريقة :
بنضعهم بالفود بروسيسور -او بخلاط اللحمة حتي ينعموا مع بعض نضعهم بورق بلاستيك مثل الصوره وبنضغط الطرفين حتي يفرغ الهواء بالداخل -ثم نلفه بورق المنيوم نضع الرول بحلة على النار فيها ماء ساخن وورق لورا وملح وفلفل اسود لمدة ساعة على نار هادية ثم نتركة ليبرد ساعة ثم نضعة بالثلاجة لمدة لاتقل عن 5 ساعات وبالهنا والشفا .. جربو وقلولنا تجربتكم عشان الكل يستفيد
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الأحد أكتوبر 26, 2014 9:38 pm من طرف ندى العمر
» قاموس ( انجليزي - انجليزي )
الخميس يونيو 05, 2014 7:37 pm من طرف hoda
» وراء كل عظيم امرأة ,, فهل يعترف بها؟ (بين فولتيير وبيير )
الخميس مايو 22, 2014 1:17 am من طرف مواطن
» يامن بمقلتيك الحياه
الخميس مايو 08, 2014 1:38 am من طرف eyna
» البراونى
الأحد مايو 04, 2014 3:22 pm من طرف eyna
» عجينة القطايف فى البيت
الأحد مايو 04, 2014 3:19 pm من طرف eyna
» الدونتس ..
الأحد مايو 04, 2014 3:18 pm من طرف eyna
» كريمة الزبدة
الأحد مايو 04, 2014 3:15 pm من طرف eyna
» الكيكه الاسفنجية
الأحد مايو 04, 2014 3:12 pm من طرف eyna
» الاكلير
الأحد مايو 04, 2014 3:10 pm من طرف eyna
» بيتزا بالفراخ
الأحد مايو 04, 2014 3:07 pm من طرف eyna
» غريبة وبتىفور وشاتوة وباتون ساليه وكل دة بكيلو دقيق
الأحد مايو 04, 2014 3:03 pm من طرف eyna
» حلآ : ميني كوكانت ,,
الأحد مايو 04, 2014 2:58 pm من طرف eyna
» تشيز كيك بارد
الأحد مايو 04, 2014 2:56 pm من طرف eyna
» براونى بالأيس كريم
السبت أبريل 26, 2014 11:53 pm من طرف eyna
» فطائر محشيه حسب الرغبه
الأحد أبريل 20, 2014 12:52 am من طرف eyna
» من سفرتنا اليكم متجدد ... غداء
السبت أبريل 19, 2014 11:39 pm من طرف eyna
» الكيكة الاسفنجية -----بطريقة مدام آمال جلال
السبت أبريل 19, 2014 11:16 pm من طرف eyna
» بسكوت بطريقه الكوكيز بس اختراع
السبت أبريل 19, 2014 10:56 pm من طرف eyna
» اخسر 5 كيلو من شحوم الكرش في اسبوع
السبت أبريل 19, 2014 10:54 pm من طرف eyna