رومـانســية الخـــيـال

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
رومـانســية الخـــيـال

رومـانســية الخـــيـال(حياة الرومانسية فى عصر المادة)

دخول

لقد نسيت كلمة السر

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 6 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 6 زائر

لا أحد


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 84 بتاريخ الجمعة أبريل 26, 2013 10:00 pm

المواضيع الأخيرة

» منهح كامل لتعلم الانجليزية مجانا من موبيلك
بيتزا بالفراخ I_icon_minitimeالأحد أكتوبر 26, 2014 9:38 pm من طرف ندى العمر

» قاموس ( انجليزي - انجليزي )
بيتزا بالفراخ I_icon_minitimeالخميس يونيو 05, 2014 7:37 pm من طرف hoda

» وراء كل عظيم امرأة ,, فهل يعترف بها؟ (بين فولتيير وبيير )
بيتزا بالفراخ I_icon_minitimeالخميس مايو 22, 2014 1:17 am من طرف مواطن

» يامن بمقلتيك الحياه
بيتزا بالفراخ I_icon_minitimeالخميس مايو 08, 2014 1:38 am من طرف eyna

» البراونى
بيتزا بالفراخ I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:22 pm من طرف eyna

» عجينة القطايف فى البيت
بيتزا بالفراخ I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:19 pm من طرف eyna

» الدونتس ..
بيتزا بالفراخ I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:18 pm من طرف eyna

» كريمة الزبدة
بيتزا بالفراخ I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:15 pm من طرف eyna

» الكيكه الاسفنجية
بيتزا بالفراخ I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:12 pm من طرف eyna

» الاكلير
بيتزا بالفراخ I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:10 pm من طرف eyna

» بيتزا بالفراخ
بيتزا بالفراخ I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:07 pm من طرف eyna

» غريبة وبتىفور وشاتوة وباتون ساليه وكل دة بكيلو دقيق
بيتزا بالفراخ I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:03 pm من طرف eyna

» حلآ : ميني كوكانت ,,
بيتزا بالفراخ I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 2:58 pm من طرف eyna

» تشيز كيك بارد
بيتزا بالفراخ I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 2:56 pm من طرف eyna

» براونى بالأيس كريم
بيتزا بالفراخ I_icon_minitimeالسبت أبريل 26, 2014 11:53 pm من طرف eyna

» فطائر محشيه حسب الرغبه
بيتزا بالفراخ I_icon_minitimeالأحد أبريل 20, 2014 12:52 am من طرف eyna

» من سفرتنا اليكم متجدد ... غداء
بيتزا بالفراخ I_icon_minitimeالسبت أبريل 19, 2014 11:39 pm من طرف eyna

» الكيكة الاسفنجية -----بطريقة مدام آمال جلال
بيتزا بالفراخ I_icon_minitimeالسبت أبريل 19, 2014 11:16 pm من طرف eyna

» بسكوت بطريقه الكوكيز بس اختراع
بيتزا بالفراخ I_icon_minitimeالسبت أبريل 19, 2014 10:56 pm من طرف eyna

» اخسر 5 كيلو من شحوم الكرش في اسبوع
بيتزا بالفراخ I_icon_minitimeالسبت أبريل 19, 2014 10:54 pm من طرف eyna


    بيتزا بالفراخ

    eyna
    eyna
    نائب ادارة الموقع
    نائب ادارة الموقع


    انثى
    الاسد الثور
    عدد الرسائل : 2034
    العمر : 50
    اعلام الدول : بيتزا بالفراخ 3dflag10
    المزاج ايه اليوم : بيتزا بالفراخ 110
    المهنة : بيتزا بالفراخ Accoun10
    الهواية : بيتزا بالفراخ Unknow11
    رقم العضويه : 22
      : بيتزا بالفراخ 15781610
    بلدك ايه : EGYPT(CAIRO
    نقاط : 4149
    السٌّمعَة : 23
    تاريخ التسجيل : 24/07/2008

    بيتزا بالفراخ Empty بيتزا بالفراخ

    مُساهمة من طرف eyna الأحد مايو 04, 2014 3:07 pm

    بيتزا بالفراخ

    (((مقاديرها )))
    **************
    2 كوب دقيق + 1 كوب زبادي ويمكن وضع 2ملعقه كبيره لبن بودر بدلا من كوب الزبادي + ملعقه كبيره زيت زيتون أو زيت ذره ( المتوفر لديك ) + نصف ملعقه صغيره ملح + ملعقه كبيره سكر + ملعقه صغيره بكنج بودر+ ملعقه صغيره زعتر + 2 ملعقه صغيره خميره فوريه +ملعقه كبيره عسل ابيض + رشة توم بودر وبصل بودر ماء دافئ للعجن...
    ((( الطريقه )))
    **************
    ضعي كل المكونات علي بعض ما عدا الدقيق والماء وأخليطيهم كويس ثم أضيفي الدقيق واخلطيه عليهم كويس جدا ثم أضيفي الماء الدافئ بالتدريج قليلا فاقليلا ألي أن تصبح عجينه متماسكه وناعمه في نفس الوقت ولابد من عدم ألتصاقها في أيدك لتتأكدي أنها جاهزه وسليمه ثم تترك وتغطي لتخمر ساعه مثلا ثم أفرديها بأرتفاع قليل جدا ( لانها بتخمر وترتفع بع كده ) علي الصينيه المخصصه للبيتزا وزعي معجون الصلصه علي البيتزا بعد فردها والمكون من (( ثلاث أو أربع فصوص من الثوم المفروم يتحمرو قليلا في قليل من الزيت ثم ربع كوب طماطم و أضافة ملعقه كبيره من صلصة الطماطم وقليل جدا من الماء و ملعقة سكر صغيره وملح و نقطة خل واتركيهم قليلاجداعلي النار حتي يتجانسوا فقط ثم أرفعيهم وأدهني وش البيتزا )) ثم ضعي الحشو اللي تحبيه و اضغطي براحه بايدك عشان تثبتي الحشو فوق البيتزا ووزعي الموتزاريلا سيبيها تخمر والحشو عليها كده لمدة 20 دقيقه الخطو ه دي اهم خطوه لنجاح البيتزا وتكوني قد أشعلتي النار قبل خبزها بعشر دقائق علي أعلي درجة حراره 10 دقايق بسسسسسسسسسس أطفي الفرن وشغلي الشوايه حتي تحمر الجوانب والجبنه يصفر لونها قلبلا لااااااااااااااازم تتابعيها تحت الشوايه عشان مش بتاخد ثواني خرجيها ورشي علي وشها شوية ميه بايدك هايطلع بخار منها هاينفشها ويخلي الموتزاريلا تمط كويس جدا معاكي ....................................... وبالهنا والشفا

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

      الوقت/التاريخ الآن هو الثلاثاء مارس 19, 2024 9:32 am