رومـانســية الخـــيـال

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
رومـانســية الخـــيـال

رومـانســية الخـــيـال(حياة الرومانسية فى عصر المادة)

دخول

لقد نسيت كلمة السر

مواضيع مماثلة

    المتواجدون الآن ؟

    ككل هناك 21 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 21 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

    لا أحد


    أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 84 بتاريخ الجمعة أبريل 26, 2013 10:00 pm

    المواضيع الأخيرة

    » منهح كامل لتعلم الانجليزية مجانا من موبيلك
    مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  I_icon_minitimeالأحد أكتوبر 26, 2014 9:38 pm من طرف ندى العمر

    » قاموس ( انجليزي - انجليزي )
    مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  I_icon_minitimeالخميس يونيو 05, 2014 7:37 pm من طرف hoda

    » وراء كل عظيم امرأة ,, فهل يعترف بها؟ (بين فولتيير وبيير )
    مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  I_icon_minitimeالخميس مايو 22, 2014 1:17 am من طرف مواطن

    » يامن بمقلتيك الحياه
    مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  I_icon_minitimeالخميس مايو 08, 2014 1:38 am من طرف eyna

    » البراونى
    مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:22 pm من طرف eyna

    » عجينة القطايف فى البيت
    مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:19 pm من طرف eyna

    » الدونتس ..
    مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:18 pm من طرف eyna

    » كريمة الزبدة
    مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:15 pm من طرف eyna

    » الكيكه الاسفنجية
    مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:12 pm من طرف eyna

    » الاكلير
    مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:10 pm من طرف eyna

    » بيتزا بالفراخ
    مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:07 pm من طرف eyna

    » غريبة وبتىفور وشاتوة وباتون ساليه وكل دة بكيلو دقيق
    مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:03 pm من طرف eyna

    » حلآ : ميني كوكانت ,,
    مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 2:58 pm من طرف eyna

    » تشيز كيك بارد
    مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 2:56 pm من طرف eyna

    » براونى بالأيس كريم
    مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  I_icon_minitimeالسبت أبريل 26, 2014 11:53 pm من طرف eyna

    » فطائر محشيه حسب الرغبه
    مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  I_icon_minitimeالأحد أبريل 20, 2014 12:52 am من طرف eyna

    » من سفرتنا اليكم متجدد ... غداء
    مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  I_icon_minitimeالسبت أبريل 19, 2014 11:39 pm من طرف eyna

    » الكيكة الاسفنجية -----بطريقة مدام آمال جلال
    مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  I_icon_minitimeالسبت أبريل 19, 2014 11:16 pm من طرف eyna

    » بسكوت بطريقه الكوكيز بس اختراع
    مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  I_icon_minitimeالسبت أبريل 19, 2014 10:56 pm من طرف eyna

    » اخسر 5 كيلو من شحوم الكرش في اسبوع
    مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  I_icon_minitimeالسبت أبريل 19, 2014 10:54 pm من طرف eyna


      مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية

      eyna
      eyna
      نائب ادارة الموقع
      نائب ادارة الموقع


      انثى
      الاسد الثور
      عدد الرسائل : 2034
      العمر : 50
      اعلام الدول : مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  3dflag10
      المزاج ايه اليوم : مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  110
      المهنة : مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  Accoun10
      الهواية : مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  Unknow11
      رقم العضويه : 22
        : مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  15781610
      بلدك ايه : EGYPT(CAIRO
      نقاط : 4149
      السٌّمعَة : 23
      تاريخ التسجيل : 24/07/2008

      مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية  Empty مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية

      مُساهمة من طرف eyna الأحد يونيو 09, 2013 1:34 am

      مقادير وطريقة عمل أصابع الجبنة المقلية



      المقادير:
      ...
      ½ كيلو
      جبنة رومي أو موتزاريلا مقطّعة على شكل أصابع
      2 بيضة مخفوقة بالملح والفلفل
      الأسود
      ½ حزمة بقدونس مقطعة قطع صغيرة
      ثمرة فلفل أخضر مقطعة قطع صغيرة
      2
      كوب بقسماط مطحون
      2 كوب زيت للتحمير
      كوب دقيق

      الطريقة:





      1- اخلطي البقسماط مع البقدونس والفلفل الأخضر كويس.



      2- حطّي أصابع الجبنة في الدقيق وبعد كده في البيض، وبعدين في البقسماط،
      واضغطي بإيدك كويس على كل قطعة جبنة علشان تتماسك مع خليط البيض
      والبقسماط.

      3- دخّليها التلاجة لمدة نصف ساعة، وبعد كده خرّجيها وحمّريها في
      الزيت لغاية لونها ما يبقى دهبي، وارفعيها على مناديل ورق علشان تتشرّب أي زيت
      موجود فيها.

      4- رصّيها في أطباق التقديم، وقدّمي معاها سلطة خضراء أو سلطة
      زبادي أو كاتشب.. وبألف هنا وشفا.

      [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




        الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة مايو 10, 2024 8:03 am