رومـانســية الخـــيـال

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
رومـانســية الخـــيـال

رومـانســية الخـــيـال(حياة الرومانسية فى عصر المادة)

دخول

لقد نسيت كلمة السر

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 26 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 26 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 84 بتاريخ الجمعة أبريل 26, 2013 10:00 pm

المواضيع الأخيرة

» منهح كامل لتعلم الانجليزية مجانا من موبيلك
طريقة عمل النجرسكو  I_icon_minitimeالأحد أكتوبر 26, 2014 9:38 pm من طرف ندى العمر

» قاموس ( انجليزي - انجليزي )
طريقة عمل النجرسكو  I_icon_minitimeالخميس يونيو 05, 2014 7:37 pm من طرف hoda

» وراء كل عظيم امرأة ,, فهل يعترف بها؟ (بين فولتيير وبيير )
طريقة عمل النجرسكو  I_icon_minitimeالخميس مايو 22, 2014 1:17 am من طرف مواطن

» يامن بمقلتيك الحياه
طريقة عمل النجرسكو  I_icon_minitimeالخميس مايو 08, 2014 1:38 am من طرف eyna

» البراونى
طريقة عمل النجرسكو  I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:22 pm من طرف eyna

» عجينة القطايف فى البيت
طريقة عمل النجرسكو  I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:19 pm من طرف eyna

» الدونتس ..
طريقة عمل النجرسكو  I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:18 pm من طرف eyna

» كريمة الزبدة
طريقة عمل النجرسكو  I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:15 pm من طرف eyna

» الكيكه الاسفنجية
طريقة عمل النجرسكو  I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:12 pm من طرف eyna

» الاكلير
طريقة عمل النجرسكو  I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:10 pm من طرف eyna

» بيتزا بالفراخ
طريقة عمل النجرسكو  I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:07 pm من طرف eyna

» غريبة وبتىفور وشاتوة وباتون ساليه وكل دة بكيلو دقيق
طريقة عمل النجرسكو  I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:03 pm من طرف eyna

» حلآ : ميني كوكانت ,,
طريقة عمل النجرسكو  I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 2:58 pm من طرف eyna

» تشيز كيك بارد
طريقة عمل النجرسكو  I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 2:56 pm من طرف eyna

» براونى بالأيس كريم
طريقة عمل النجرسكو  I_icon_minitimeالسبت أبريل 26, 2014 11:53 pm من طرف eyna

» فطائر محشيه حسب الرغبه
طريقة عمل النجرسكو  I_icon_minitimeالأحد أبريل 20, 2014 12:52 am من طرف eyna

» من سفرتنا اليكم متجدد ... غداء
طريقة عمل النجرسكو  I_icon_minitimeالسبت أبريل 19, 2014 11:39 pm من طرف eyna

» الكيكة الاسفنجية -----بطريقة مدام آمال جلال
طريقة عمل النجرسكو  I_icon_minitimeالسبت أبريل 19, 2014 11:16 pm من طرف eyna

» بسكوت بطريقه الكوكيز بس اختراع
طريقة عمل النجرسكو  I_icon_minitimeالسبت أبريل 19, 2014 10:56 pm من طرف eyna

» اخسر 5 كيلو من شحوم الكرش في اسبوع
طريقة عمل النجرسكو  I_icon_minitimeالسبت أبريل 19, 2014 10:54 pm من طرف eyna


    طريقة عمل النجرسكو

    eyna
    eyna
    نائب ادارة الموقع
    نائب ادارة الموقع


    انثى
    الاسد الثور
    عدد الرسائل : 2034
    العمر : 50
    اعلام الدول : طريقة عمل النجرسكو  3dflag10
    المزاج ايه اليوم : طريقة عمل النجرسكو  110
    المهنة : طريقة عمل النجرسكو  Accoun10
    الهواية : طريقة عمل النجرسكو  Unknow11
    رقم العضويه : 22
      : طريقة عمل النجرسكو  15781610
    بلدك ايه : EGYPT(CAIRO
    نقاط : 4149
    السٌّمعَة : 23
    تاريخ التسجيل : 24/07/2008

    طريقة عمل النجرسكو  Empty طريقة عمل النجرسكو

    مُساهمة من طرف eyna الأحد يونيو 09, 2013 1:45 am

    طريقة عمل النجرسكو


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    المقادير
    1⁄2 كيلو مكرونة أقلام مسلوقة
    ثمرة فلفل رومي مقطّعة شرائح رفيعة
    1⁄2 كيلو صدور فراخ
    ملعقة كبيرة زبدة
    جبنة موتزاريلّا

    مقادير البشاميل:
    2 كوب لبن
    2 ملعقة زبدة
    2 ملعقة دقيق
    ملح وفلفل
    بيضة

    الطريقة:
    1- قطّعي الفراخ شرائح صغيرة، وشّوحيها مع الزبدة والفلفل الرومي، لغاية ما تستوي.
    2- لتحضير البشاميل، حمّري الدقيق في الزبدة، لغاية ما يبقى لونه دهبي، وبعد كده ضيفي اللبن مع التقليب السريع والمستمر، علشان الخليط ما يكلكعش منك، واستمري في التقليب على نار هادية لغاية ما تحصلي على خليط متماسك وكثيف بالسُمك اللي إنتِ عايزاه، ولو حسّيتي إنه تقيل ممكن تزوّديه شوية لبن أو شوربة.
    3- بعد كده ارفعي البشاميل من على النار وسيبيه يهدى شويه.
    4- اخلطي المكرونة مع الفراخ، ونصف كمية البشاميل، وقلّبيهم مع بعض كويس، وحطّيهم في صينية الفرن.
    5- اخلطي باقي البشاميل مع البيضة اللي عندك، وتبّليه بالملح والفلفل، وصبّيه على المكرونة، وعلى الوش حطّي الجبنة الموتزاريلا أو الرومي، ودخّلي الصينية في الفرن، وسيبيها لغاية ما الوش يحمرّ، وبعد كده طلّعيها.

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين مايو 06, 2024 11:45 pm