رومـانســية الخـــيـال

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
رومـانســية الخـــيـال

رومـانســية الخـــيـال(حياة الرومانسية فى عصر المادة)

دخول

لقد نسيت كلمة السر

مواضيع مماثلة

    المتواجدون الآن ؟

    ككل هناك 21 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 21 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

    لا أحد


    أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 84 بتاريخ الجمعة أبريل 26, 2013 10:00 pm

    المواضيع الأخيرة

    » منهح كامل لتعلم الانجليزية مجانا من موبيلك
    السجق الشرقى وصنيه الجلاش I_icon_minitimeالأحد أكتوبر 26, 2014 9:38 pm من طرف ندى العمر

    » قاموس ( انجليزي - انجليزي )
    السجق الشرقى وصنيه الجلاش I_icon_minitimeالخميس يونيو 05, 2014 7:37 pm من طرف hoda

    » وراء كل عظيم امرأة ,, فهل يعترف بها؟ (بين فولتيير وبيير )
    السجق الشرقى وصنيه الجلاش I_icon_minitimeالخميس مايو 22, 2014 1:17 am من طرف مواطن

    » يامن بمقلتيك الحياه
    السجق الشرقى وصنيه الجلاش I_icon_minitimeالخميس مايو 08, 2014 1:38 am من طرف eyna

    » البراونى
    السجق الشرقى وصنيه الجلاش I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:22 pm من طرف eyna

    » عجينة القطايف فى البيت
    السجق الشرقى وصنيه الجلاش I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:19 pm من طرف eyna

    » الدونتس ..
    السجق الشرقى وصنيه الجلاش I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:18 pm من طرف eyna

    » كريمة الزبدة
    السجق الشرقى وصنيه الجلاش I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:15 pm من طرف eyna

    » الكيكه الاسفنجية
    السجق الشرقى وصنيه الجلاش I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:12 pm من طرف eyna

    » الاكلير
    السجق الشرقى وصنيه الجلاش I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:10 pm من طرف eyna

    » بيتزا بالفراخ
    السجق الشرقى وصنيه الجلاش I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:07 pm من طرف eyna

    » غريبة وبتىفور وشاتوة وباتون ساليه وكل دة بكيلو دقيق
    السجق الشرقى وصنيه الجلاش I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:03 pm من طرف eyna

    » حلآ : ميني كوكانت ,,
    السجق الشرقى وصنيه الجلاش I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 2:58 pm من طرف eyna

    » تشيز كيك بارد
    السجق الشرقى وصنيه الجلاش I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 2:56 pm من طرف eyna

    » براونى بالأيس كريم
    السجق الشرقى وصنيه الجلاش I_icon_minitimeالسبت أبريل 26, 2014 11:53 pm من طرف eyna

    » فطائر محشيه حسب الرغبه
    السجق الشرقى وصنيه الجلاش I_icon_minitimeالأحد أبريل 20, 2014 12:52 am من طرف eyna

    » من سفرتنا اليكم متجدد ... غداء
    السجق الشرقى وصنيه الجلاش I_icon_minitimeالسبت أبريل 19, 2014 11:39 pm من طرف eyna

    » الكيكة الاسفنجية -----بطريقة مدام آمال جلال
    السجق الشرقى وصنيه الجلاش I_icon_minitimeالسبت أبريل 19, 2014 11:16 pm من طرف eyna

    » بسكوت بطريقه الكوكيز بس اختراع
    السجق الشرقى وصنيه الجلاش I_icon_minitimeالسبت أبريل 19, 2014 10:56 pm من طرف eyna

    » اخسر 5 كيلو من شحوم الكرش في اسبوع
    السجق الشرقى وصنيه الجلاش I_icon_minitimeالسبت أبريل 19, 2014 10:54 pm من طرف eyna


      السجق الشرقى وصنيه الجلاش

      eyna
      eyna
      نائب ادارة الموقع
      نائب ادارة الموقع


      انثى
      الاسد الثور
      عدد الرسائل : 2034
      العمر : 50
      اعلام الدول : السجق الشرقى وصنيه الجلاش 3dflag10
      المزاج ايه اليوم : السجق الشرقى وصنيه الجلاش 110
      المهنة : السجق الشرقى وصنيه الجلاش Accoun10
      الهواية : السجق الشرقى وصنيه الجلاش Unknow11
      رقم العضويه : 22
        : السجق الشرقى وصنيه الجلاش 15781610
      بلدك ايه : EGYPT(CAIRO
      نقاط : 4149
      السٌّمعَة : 23
      تاريخ التسجيل : 24/07/2008

      السجق الشرقى وصنيه الجلاش Empty السجق الشرقى وصنيه الجلاش

      مُساهمة من طرف eyna الأحد أكتوبر 27, 2013 8:14 pm



      نقول مساء الورد مع طبق جديد
      التغير مطلوب ولازم نكسر الروتين فجددنا اليوم بعمل السجق الشرقى ومنه لصنيه جلاش حكايه 
      نقول عملنا ايه بدل مانفضل نتكلم كتير
      1-احضرى بصله كبيره ونقطعها صغير ونحضر صنيه ونضع زيت زيتون ونحمر البصله المقطعه 
      2- نحضر 5 فصوم ثوم ونقطعه ونحمره مع البصل 
      3- نحضر 1/2 ك سجق شرقى ونقوم بتقطيعه ونضيفه على البصل ليحمر
      4- نحضر 4 حبات طماطم وسط نقطعها ايضا ونضيفها على التحمير
      5- نحضر ايضا فلفل رومى ونقطعه ونضيفه على التحمير
      6- نضع الملح والفلفل وزعتر وجنزبيل ورشه نعناع
      7- اختيارى للى بيحب نضع بيض بنفس قصه الشكشوكه فوق المزيج وبدون تقليب وبعدها نضع الصنيه بالفرن الكهربى 10 دقائق لتسويه البيض 
      ويقدم بالف هنا يارب 
      طبعا الصنيه كتيره فنعمل ايه ناخذ نصفها ونعمله حشو بياخد العقل لصنيه جلاش
      نحضر لفه جلاش ونحضر قالب ونضع زيت زيتون اولا لمسح القالب ونقسم طبقات الجلاش وبين كل ورقه واخرى نمسحه بالزيت وبنصف الورق نضع الحشو ونكمل باقى الورق 
      ثم نقوم بتقطيع الجلاش بالسكينه على مستطيلات وبالفرن على درجه 180درجه
      وبعد تقريبا عشر دقايق كده نخرج القالب ونحضر كوب لبن ونضرب معاه بيضه مع رشه ملح وفلفل مقلبه جيدا ونضعها على القالب ورشه جبنه على الوجه موتزاريلا ونعاود دخوله للفرن لتكمله التسويه الى ان يحمر الجلاش
      وبالف هنا ليكم احبائى .


      السجق الشرقى وصنيه الجلاش Images?q=tbn:ANd9GcQr66iK_J3gr9RuRP1ew7tD6cIPVoONv6TdPUhx6xdHwJ-1LysMjQ


      السجق الشرقى وصنيه الجلاش Wasfa_311

        مواضيع مماثلة

        -

        الوقت/التاريخ الآن هو الخميس مايو 09, 2024 4:16 am