طريقه كفته البطاطس
نحضر 4 او 5 حبات بطاطس كبيرة تغسل وتقشر وتقطع مكعبات وتسلق بماء على النار مع قليل من الملح وعند تمام نضجها نصفى ماتبقى بها من ماء ونقوم بهرسها جيدا مع معلقه زبده وفلفل ونحضر بقدونس مقطع صغير عليها ثم نحضر بيضه ونعجنها مع البطاطس
ونبدا بعمل اصابع او كرات من البطاطس وان كنا نرغب بحشوها ممكن بالحمه المفرومه المعصجه
او ان كان لدينا قطع من شاورمه فراخ نحشيها بيها
ثم ندحرجها بدقيق البقسماط ونتاكد جيدا بالدقيق وننزل بيها بالزيت المققدوح جيدا حتى لاتفك حتى ان تحمر الاصابع ونطلعها فى
طبق التقديم مع قليل من البقدونس يرش عليها وبالف هنا يارب ليكم
ا(الصورة توضح حشو البطاطس بقطع شاورمه فراخ بالفلفل الالوان) يارب تنال اعجابكم
الأحد أكتوبر 26, 2014 9:38 pm من طرف ندى العمر
» قاموس ( انجليزي - انجليزي )
الخميس يونيو 05, 2014 7:37 pm من طرف hoda
» وراء كل عظيم امرأة ,, فهل يعترف بها؟ (بين فولتيير وبيير )
الخميس مايو 22, 2014 1:17 am من طرف مواطن
» يامن بمقلتيك الحياه
الخميس مايو 08, 2014 1:38 am من طرف eyna
» البراونى
الأحد مايو 04, 2014 3:22 pm من طرف eyna
» عجينة القطايف فى البيت
الأحد مايو 04, 2014 3:19 pm من طرف eyna
» الدونتس ..
الأحد مايو 04, 2014 3:18 pm من طرف eyna
» كريمة الزبدة
الأحد مايو 04, 2014 3:15 pm من طرف eyna
» الكيكه الاسفنجية
الأحد مايو 04, 2014 3:12 pm من طرف eyna
» الاكلير
الأحد مايو 04, 2014 3:10 pm من طرف eyna
» بيتزا بالفراخ
الأحد مايو 04, 2014 3:07 pm من طرف eyna
» غريبة وبتىفور وشاتوة وباتون ساليه وكل دة بكيلو دقيق
الأحد مايو 04, 2014 3:03 pm من طرف eyna
» حلآ : ميني كوكانت ,,
الأحد مايو 04, 2014 2:58 pm من طرف eyna
» تشيز كيك بارد
الأحد مايو 04, 2014 2:56 pm من طرف eyna
» براونى بالأيس كريم
السبت أبريل 26, 2014 11:53 pm من طرف eyna
» فطائر محشيه حسب الرغبه
الأحد أبريل 20, 2014 12:52 am من طرف eyna
» من سفرتنا اليكم متجدد ... غداء
السبت أبريل 19, 2014 11:39 pm من طرف eyna
» الكيكة الاسفنجية -----بطريقة مدام آمال جلال
السبت أبريل 19, 2014 11:16 pm من طرف eyna
» بسكوت بطريقه الكوكيز بس اختراع
السبت أبريل 19, 2014 10:56 pm من طرف eyna
» اخسر 5 كيلو من شحوم الكرش في اسبوع
السبت أبريل 19, 2014 10:54 pm من طرف eyna