طريقة البيتزاااا
سهلة وجميلة كل ماعلينا هو
نحضر 3 كوب دقيق ونضع عليها 3 ملاعق كبيرة زيت زيتون مع كوب زبادى مع زرة ملح مع كوب ماء دافئ نضع فيه باكو خمية جافه ومعلقه سكر صغيرة ونخفقه جيدا ويضاف على الدقيق وكل المكونات دى توضع بالعجانه وتترك على درجه هادئه للعجن وحبه حبه نزيد السرعه الى ان تصبح عجينه متماسكه
ناخذها من العجانه ونقسمها نصفين ونتركها تخمر حوالى ساعه ( تغطى وتوضع بمكان دافى). ا
الى ان تخمر العجينه نحضر حشوها
الاساسى
فلفل الوان مقطع شرائح + طماطم مكعبات + زيتون مقطع + جبنه موتزرلا + مشروم مقطع
لحمه مفرومة معصجه
او
من هنا حسب رغبتنا
قطع فراخ مشوحه بالبصل
او
تونه معده مسبقا
او
سجق شرقى معد مسبقا
اى من السابق حسب الرغبه
بعد ان تخمر العجينه نحضر صنيه البيتزا ونضع بها قليل من زيت الذرة وندهن بيها الصنيه كلها ونفرد العجينه عليها بسمك نصف سم ثم نحضر شوكه ونبدا بوغز العجينه كلها بها ثم نحضر الطاطم البوريه وندهن ولعجينه المفروده كلها
ثم نبدا بوضع اللحمه والفلفل الشرائح والطماطم المتبله والزيتون والمشروم وجبنه رومى مع رشة زعتر بالوجه على المكونات ثم اخيرا نرش الموتزريلا
ثم ندخلها فرن ساخن ومعد من قبل بربع ساعه تقريبا بدرجه 180درجه
وتترك لمده نص ساعه
وتخرج وتقدم ساخنه مع الكاتشب
وبالف هنا يارب
سهلة وجميلة كل ماعلينا هو
نحضر 3 كوب دقيق ونضع عليها 3 ملاعق كبيرة زيت زيتون مع كوب زبادى مع زرة ملح مع كوب ماء دافئ نضع فيه باكو خمية جافه ومعلقه سكر صغيرة ونخفقه جيدا ويضاف على الدقيق وكل المكونات دى توضع بالعجانه وتترك على درجه هادئه للعجن وحبه حبه نزيد السرعه الى ان تصبح عجينه متماسكه
ناخذها من العجانه ونقسمها نصفين ونتركها تخمر حوالى ساعه ( تغطى وتوضع بمكان دافى). ا
الى ان تخمر العجينه نحضر حشوها
الاساسى
فلفل الوان مقطع شرائح + طماطم مكعبات + زيتون مقطع + جبنه موتزرلا + مشروم مقطع
لحمه مفرومة معصجه
او
من هنا حسب رغبتنا
قطع فراخ مشوحه بالبصل
او
تونه معده مسبقا
او
سجق شرقى معد مسبقا
اى من السابق حسب الرغبه
بعد ان تخمر العجينه نحضر صنيه البيتزا ونضع بها قليل من زيت الذرة وندهن بيها الصنيه كلها ونفرد العجينه عليها بسمك نصف سم ثم نحضر شوكه ونبدا بوغز العجينه كلها بها ثم نحضر الطاطم البوريه وندهن ولعجينه المفروده كلها
ثم نبدا بوضع اللحمه والفلفل الشرائح والطماطم المتبله والزيتون والمشروم وجبنه رومى مع رشة زعتر بالوجه على المكونات ثم اخيرا نرش الموتزريلا
ثم ندخلها فرن ساخن ومعد من قبل بربع ساعه تقريبا بدرجه 180درجه
وتترك لمده نص ساعه
وتخرج وتقدم ساخنه مع الكاتشب
وبالف هنا يارب
الأحد أكتوبر 26, 2014 9:38 pm من طرف ندى العمر
» قاموس ( انجليزي - انجليزي )
الخميس يونيو 05, 2014 7:37 pm من طرف hoda
» وراء كل عظيم امرأة ,, فهل يعترف بها؟ (بين فولتيير وبيير )
الخميس مايو 22, 2014 1:17 am من طرف مواطن
» يامن بمقلتيك الحياه
الخميس مايو 08, 2014 1:38 am من طرف eyna
» البراونى
الأحد مايو 04, 2014 3:22 pm من طرف eyna
» عجينة القطايف فى البيت
الأحد مايو 04, 2014 3:19 pm من طرف eyna
» الدونتس ..
الأحد مايو 04, 2014 3:18 pm من طرف eyna
» كريمة الزبدة
الأحد مايو 04, 2014 3:15 pm من طرف eyna
» الكيكه الاسفنجية
الأحد مايو 04, 2014 3:12 pm من طرف eyna
» الاكلير
الأحد مايو 04, 2014 3:10 pm من طرف eyna
» بيتزا بالفراخ
الأحد مايو 04, 2014 3:07 pm من طرف eyna
» غريبة وبتىفور وشاتوة وباتون ساليه وكل دة بكيلو دقيق
الأحد مايو 04, 2014 3:03 pm من طرف eyna
» حلآ : ميني كوكانت ,,
الأحد مايو 04, 2014 2:58 pm من طرف eyna
» تشيز كيك بارد
الأحد مايو 04, 2014 2:56 pm من طرف eyna
» براونى بالأيس كريم
السبت أبريل 26, 2014 11:53 pm من طرف eyna
» فطائر محشيه حسب الرغبه
الأحد أبريل 20, 2014 12:52 am من طرف eyna
» من سفرتنا اليكم متجدد ... غداء
السبت أبريل 19, 2014 11:39 pm من طرف eyna
» الكيكة الاسفنجية -----بطريقة مدام آمال جلال
السبت أبريل 19, 2014 11:16 pm من طرف eyna
» بسكوت بطريقه الكوكيز بس اختراع
السبت أبريل 19, 2014 10:56 pm من طرف eyna
» اخسر 5 كيلو من شحوم الكرش في اسبوع
السبت أبريل 19, 2014 10:54 pm من طرف eyna