مساء الورد
ايه رأيكم فى الجمبرى المقرمش ماالذه ومااشهاه
هاقولكم على طريقته اللى انا بعملها ولكم تفصيلها
اولا نحضر الجمبرى ونغسله جيدااا ثم نرفعه على النار مع تقطيع بصله كبيره حلقات مع فلفل رومى وفلفل حار وطماطم وفصين ثوم وطبعا ملح وفلفل وكمون وتقليبه كده ورشه ماء ليس اكثر واتركيه ينضج حوالى نص ساعه ومن حين لأخر تقليبه خفيف كده الى ان نجد الجمبرى قرب على النضج نرفعه من على النار ونتركه يبرد.
المرحله الثانيه والاهم:
نقوم بتقشيره كله ثم نحضر صينيه كبيره وبها دقيق ونقلب الجمبرى المقشر فيه كله لازم الدقيق يغطيه بالكامل ثم ننخله ونضعه فى بيض عليه رشه ملح وفلفل وقليل من اللبن ومنه على صينيه اخرى بدقيق البقسماط وبعد كده يحمر فى الزيت الغزير الساخن ومافى دقيقه يادوب بيحمر وتخرجيه وبالف هنا يارب .
ايه رأيكم فى الجمبرى المقرمش ماالذه ومااشهاه
هاقولكم على طريقته اللى انا بعملها ولكم تفصيلها
اولا نحضر الجمبرى ونغسله جيدااا ثم نرفعه على النار مع تقطيع بصله كبيره حلقات مع فلفل رومى وفلفل حار وطماطم وفصين ثوم وطبعا ملح وفلفل وكمون وتقليبه كده ورشه ماء ليس اكثر واتركيه ينضج حوالى نص ساعه ومن حين لأخر تقليبه خفيف كده الى ان نجد الجمبرى قرب على النضج نرفعه من على النار ونتركه يبرد.
المرحله الثانيه والاهم:
نقوم بتقشيره كله ثم نحضر صينيه كبيره وبها دقيق ونقلب الجمبرى المقشر فيه كله لازم الدقيق يغطيه بالكامل ثم ننخله ونضعه فى بيض عليه رشه ملح وفلفل وقليل من اللبن ومنه على صينيه اخرى بدقيق البقسماط وبعد كده يحمر فى الزيت الغزير الساخن ومافى دقيقه يادوب بيحمر وتخرجيه وبالف هنا يارب .
الأحد أكتوبر 26, 2014 9:38 pm من طرف ندى العمر
» قاموس ( انجليزي - انجليزي )
الخميس يونيو 05, 2014 7:37 pm من طرف hoda
» وراء كل عظيم امرأة ,, فهل يعترف بها؟ (بين فولتيير وبيير )
الخميس مايو 22, 2014 1:17 am من طرف مواطن
» يامن بمقلتيك الحياه
الخميس مايو 08, 2014 1:38 am من طرف eyna
» البراونى
الأحد مايو 04, 2014 3:22 pm من طرف eyna
» عجينة القطايف فى البيت
الأحد مايو 04, 2014 3:19 pm من طرف eyna
» الدونتس ..
الأحد مايو 04, 2014 3:18 pm من طرف eyna
» كريمة الزبدة
الأحد مايو 04, 2014 3:15 pm من طرف eyna
» الكيكه الاسفنجية
الأحد مايو 04, 2014 3:12 pm من طرف eyna
» الاكلير
الأحد مايو 04, 2014 3:10 pm من طرف eyna
» بيتزا بالفراخ
الأحد مايو 04, 2014 3:07 pm من طرف eyna
» غريبة وبتىفور وشاتوة وباتون ساليه وكل دة بكيلو دقيق
الأحد مايو 04, 2014 3:03 pm من طرف eyna
» حلآ : ميني كوكانت ,,
الأحد مايو 04, 2014 2:58 pm من طرف eyna
» تشيز كيك بارد
الأحد مايو 04, 2014 2:56 pm من طرف eyna
» براونى بالأيس كريم
السبت أبريل 26, 2014 11:53 pm من طرف eyna
» فطائر محشيه حسب الرغبه
الأحد أبريل 20, 2014 12:52 am من طرف eyna
» من سفرتنا اليكم متجدد ... غداء
السبت أبريل 19, 2014 11:39 pm من طرف eyna
» الكيكة الاسفنجية -----بطريقة مدام آمال جلال
السبت أبريل 19, 2014 11:16 pm من طرف eyna
» بسكوت بطريقه الكوكيز بس اختراع
السبت أبريل 19, 2014 10:56 pm من طرف eyna
» اخسر 5 كيلو من شحوم الكرش في اسبوع
السبت أبريل 19, 2014 10:54 pm من طرف eyna