رومـانســية الخـــيـال

رومـانســية الخـــيـال(حياة الرومانسية فى عصر المادة)

دخول

لقد نسيت كلمة السر

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 0 عُضو متصل حالياً 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 0 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 84 بتاريخ الجمعة أبريل 26, 2013 10:00 pm

المواضيع الأخيرة

» منهح كامل لتعلم الانجليزية مجانا من موبيلك
الأحد أكتوبر 26, 2014 9:38 pm من طرف ندى العمر

» قاموس ( انجليزي - انجليزي )
الخميس يونيو 05, 2014 7:37 pm من طرف hoda

» وراء كل عظيم امرأة ,, فهل يعترف بها؟ (بين فولتيير وبيير )
الخميس مايو 22, 2014 1:17 am من طرف مواطن

» يامن بمقلتيك الحياه
الخميس مايو 08, 2014 1:38 am من طرف eyna

» البراونى
الأحد مايو 04, 2014 3:22 pm من طرف eyna

» عجينة القطايف فى البيت
الأحد مايو 04, 2014 3:19 pm من طرف eyna

» الدونتس ..
الأحد مايو 04, 2014 3:18 pm من طرف eyna

» كريمة الزبدة
الأحد مايو 04, 2014 3:15 pm من طرف eyna

» الكيكه الاسفنجية
الأحد مايو 04, 2014 3:12 pm من طرف eyna

» الاكلير
الأحد مايو 04, 2014 3:10 pm من طرف eyna

» بيتزا بالفراخ
الأحد مايو 04, 2014 3:07 pm من طرف eyna

» غريبة وبتىفور وشاتوة وباتون ساليه وكل دة بكيلو دقيق
الأحد مايو 04, 2014 3:03 pm من طرف eyna

» حلآ : ميني كوكانت ,,
الأحد مايو 04, 2014 2:58 pm من طرف eyna

» تشيز كيك بارد
الأحد مايو 04, 2014 2:56 pm من طرف eyna

» براونى بالأيس كريم
السبت أبريل 26, 2014 11:53 pm من طرف eyna

» فطائر محشيه حسب الرغبه
الأحد أبريل 20, 2014 12:52 am من طرف eyna

» من سفرتنا اليكم متجدد ... غداء
السبت أبريل 19, 2014 11:39 pm من طرف eyna

» الكيكة الاسفنجية -----بطريقة مدام آمال جلال
السبت أبريل 19, 2014 11:16 pm من طرف eyna

» بسكوت بطريقه الكوكيز بس اختراع
السبت أبريل 19, 2014 10:56 pm من طرف eyna

» اخسر 5 كيلو من شحوم الكرش في اسبوع
السبت أبريل 19, 2014 10:54 pm من طرف eyna


ذرة مع خضار سوتيه على البخار

شاطر
avatar
eyna
نائب ادارة الموقع
نائب ادارة الموقع

انثى
الاسد الثور
عدد الرسائل : 2034
العمر : 44
اعلام الدول :
المزاج ايه اليوم :
المهنة :
الهواية :
رقم العضويه : 22
  :
بلدك ايه : EGYPT(CAIRO
نقاط : 4149
السٌّمعَة : 23
تاريخ التسجيل : 24/07/2008

ذرة مع خضار سوتيه على البخار

مُساهمة من طرف eyna في الجمعة يونيو 15, 2012 9:18 pm





هاحضرلكم شئ خفيف جدا






تجيبى ذرة من اللى بتتباع بالقشر دى تجيبى بعدد افراد الاسره وتنضفيه من القشر وتشطفيه
وتحضرى بطاطس وجرز مثلا وتنضفيهم وتقطعيهم صوابع وتبليهم ملح وفلفل
وتجيبى كيس حرارى وتضعى فيه الذره مع الخضار وتضعى عليهم نصف كوب ماء
وتغلقى الكيس جيدا ومن احد الزوايه تقطعى جزء بالمقص لاخراج الهواء الزائد
وتضعيه بالصنيه وتضعيه فى الفرن لمده 45 دقيقه واثناء الطهى
بعد نص ساعه كده البسى جوانتى وحاولى تقلبى الكيس بحذر (حتى لا يخرج من داخله الماء على يدكى) على الجانب الاخر
ثم بعد ان ترى الخضار بوضع اى ملعقه عليه تجديه طرى يبقه وصلنا لمرحله النضج
نخرجه من الفرن ونفك الكيس ونضعه فى صنيه بيركس ويقدم مع اى صوص ترغبين فيه وبالف هنا


avatar
mony
عضو فعال
عضو فعال

انثى
الحمل الثعبان
عدد الرسائل : 62
العمر : 40
اعلام الدول :
  :
بلدك ايه : مصر
نقاط : 109
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 11/03/2011

رد: ذرة مع خضار سوتيه على البخار

مُساهمة من طرف mony في السبت يونيو 16, 2012 12:07 am


    الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين أكتوبر 23, 2017 7:11 pm