رومـانســية الخـــيـال

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
رومـانســية الخـــيـال

رومـانســية الخـــيـال(حياة الرومانسية فى عصر المادة)

دخول

لقد نسيت كلمة السر

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 14 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 14 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 84 بتاريخ الجمعة أبريل 26, 2013 10:00 pm

المواضيع الأخيرة

» منهح كامل لتعلم الانجليزية مجانا من موبيلك
صنية قرع العسل I_icon_minitimeالأحد أكتوبر 26, 2014 9:38 pm من طرف ندى العمر

» قاموس ( انجليزي - انجليزي )
صنية قرع العسل I_icon_minitimeالخميس يونيو 05, 2014 7:37 pm من طرف hoda

» وراء كل عظيم امرأة ,, فهل يعترف بها؟ (بين فولتيير وبيير )
صنية قرع العسل I_icon_minitimeالخميس مايو 22, 2014 1:17 am من طرف مواطن

» يامن بمقلتيك الحياه
صنية قرع العسل I_icon_minitimeالخميس مايو 08, 2014 1:38 am من طرف eyna

» البراونى
صنية قرع العسل I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:22 pm من طرف eyna

» عجينة القطايف فى البيت
صنية قرع العسل I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:19 pm من طرف eyna

» الدونتس ..
صنية قرع العسل I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:18 pm من طرف eyna

» كريمة الزبدة
صنية قرع العسل I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:15 pm من طرف eyna

» الكيكه الاسفنجية
صنية قرع العسل I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:12 pm من طرف eyna

» الاكلير
صنية قرع العسل I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:10 pm من طرف eyna

» بيتزا بالفراخ
صنية قرع العسل I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:07 pm من طرف eyna

» غريبة وبتىفور وشاتوة وباتون ساليه وكل دة بكيلو دقيق
صنية قرع العسل I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 3:03 pm من طرف eyna

» حلآ : ميني كوكانت ,,
صنية قرع العسل I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 2:58 pm من طرف eyna

» تشيز كيك بارد
صنية قرع العسل I_icon_minitimeالأحد مايو 04, 2014 2:56 pm من طرف eyna

» براونى بالأيس كريم
صنية قرع العسل I_icon_minitimeالسبت أبريل 26, 2014 11:53 pm من طرف eyna

» فطائر محشيه حسب الرغبه
صنية قرع العسل I_icon_minitimeالأحد أبريل 20, 2014 12:52 am من طرف eyna

» من سفرتنا اليكم متجدد ... غداء
صنية قرع العسل I_icon_minitimeالسبت أبريل 19, 2014 11:39 pm من طرف eyna

» الكيكة الاسفنجية -----بطريقة مدام آمال جلال
صنية قرع العسل I_icon_minitimeالسبت أبريل 19, 2014 11:16 pm من طرف eyna

» بسكوت بطريقه الكوكيز بس اختراع
صنية قرع العسل I_icon_minitimeالسبت أبريل 19, 2014 10:56 pm من طرف eyna

» اخسر 5 كيلو من شحوم الكرش في اسبوع
صنية قرع العسل I_icon_minitimeالسبت أبريل 19, 2014 10:54 pm من طرف eyna


    صنية قرع العسل

    eyna
    eyna
    نائب ادارة الموقع
    نائب ادارة الموقع


    انثى
    الاسد الثور
    عدد الرسائل : 2034
    العمر : 50
    اعلام الدول : صنية قرع العسل 3dflag10
    المزاج ايه اليوم : صنية قرع العسل 110
    المهنة : صنية قرع العسل Accoun10
    الهواية : صنية قرع العسل Unknow11
    رقم العضويه : 22
      : صنية قرع العسل 15781610
    بلدك ايه : EGYPT(CAIRO
    نقاط : 4149
    السٌّمعَة : 23
    تاريخ التسجيل : 24/07/2008

    صنية قرع العسل Empty صنية قرع العسل

    مُساهمة من طرف eyna السبت يونيو 29, 2013 7:49 pm

    صنية قرع العسل

    صنية قرع العسل 59oj

    كتير قالولى ازاى بنعمل قرع العسل فاليوم هاقولكم طريقته وسهله جدا
    نحضر قرع العسل نقشر القشره الخارجيه له ونقطعه مكعبات كبيره
    للتسيل تقطيعه قسميه على قد كاتقدرى دوائر وقومى بتقطيع الدائرة نصفين وبذلك تقدرى تتحكمى بتقشير القشره السميكه له
    وبعد ذلك تضعيه في اناء وتضع عليه سكر كافى كما ترى بعينك يعنى ممكن الكيلو مثلا معاه نص سكر وتضعيه على النار وتقليبه ولا تضعى ماء هو هايخرج مائه مع السكر ويستوى
    ثم نصفيه من المحلول السكرى وناخذ المحلول ونضع عليه كيلو لبن مع 2 كيس فانيليا مع بيضه ونضربهم جيدا
    ونحضر 4 ملاعق نشا كبيره ونذبها بالماء ونضفها على اللبن ونقلب جيدا ونضعها على النار مع التقليب المستمر ولو عندك قشده ضعى عليها معلقتين ومعقله كبييره زبده ونضرب بالمضرب السلك الى ان يتماسك الخليط ويغلظ قومه ثم نرفعه من النار
    ونحضر قالب ونضع فيه قرع العسل المسلوق ونهرسه مع وضع جزء من البشامل السابق وخلطه جيدا ونساويه بالقالب ثم نضيف عليه باقى البشامل ونرش على الوجه جوز الهند والزبيب والمكسرات المجروشه ونضعه بالفرن الى ان يحمر الوجه
    ونخرجه ونتركه يبرد ويقطع ويأكل بالف هنا
    ملحوظة
    لا تقطع القالب وهو ساخن نتركه يبرد جيدا ثم ندخله الثلاجه الى ان يتماسك ثم يقطع
    انتمنى ان يعجبكم......... احبائى

    صنية قرع العسل 3zy4


    eyna

      الوقت/التاريخ الآن هو السبت أبريل 27, 2024 6:14 am