رومـانســية الخـــيـال

رومـانســية الخـــيـال(حياة الرومانسية فى عصر المادة)

دخول

لقد نسيت كلمة السر

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 0 عُضو متصل حالياً 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 0 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 84 بتاريخ الجمعة أبريل 26, 2013 10:00 pm

المواضيع الأخيرة

» منهح كامل لتعلم الانجليزية مجانا من موبيلك
الأحد أكتوبر 26, 2014 9:38 pm من طرف ندى العمر

» قاموس ( انجليزي - انجليزي )
الخميس يونيو 05, 2014 7:37 pm من طرف hoda

» وراء كل عظيم امرأة ,, فهل يعترف بها؟ (بين فولتيير وبيير )
الخميس مايو 22, 2014 1:17 am من طرف مواطن

» يامن بمقلتيك الحياه
الخميس مايو 08, 2014 1:38 am من طرف eyna

» البراونى
الأحد مايو 04, 2014 3:22 pm من طرف eyna

» عجينة القطايف فى البيت
الأحد مايو 04, 2014 3:19 pm من طرف eyna

» الدونتس ..
الأحد مايو 04, 2014 3:18 pm من طرف eyna

» كريمة الزبدة
الأحد مايو 04, 2014 3:15 pm من طرف eyna

» الكيكه الاسفنجية
الأحد مايو 04, 2014 3:12 pm من طرف eyna

» الاكلير
الأحد مايو 04, 2014 3:10 pm من طرف eyna

» بيتزا بالفراخ
الأحد مايو 04, 2014 3:07 pm من طرف eyna

» غريبة وبتىفور وشاتوة وباتون ساليه وكل دة بكيلو دقيق
الأحد مايو 04, 2014 3:03 pm من طرف eyna

» حلآ : ميني كوكانت ,,
الأحد مايو 04, 2014 2:58 pm من طرف eyna

» تشيز كيك بارد
الأحد مايو 04, 2014 2:56 pm من طرف eyna

» براونى بالأيس كريم
السبت أبريل 26, 2014 11:53 pm من طرف eyna

» فطائر محشيه حسب الرغبه
الأحد أبريل 20, 2014 12:52 am من طرف eyna

» من سفرتنا اليكم متجدد ... غداء
السبت أبريل 19, 2014 11:39 pm من طرف eyna

» الكيكة الاسفنجية -----بطريقة مدام آمال جلال
السبت أبريل 19, 2014 11:16 pm من طرف eyna

» بسكوت بطريقه الكوكيز بس اختراع
السبت أبريل 19, 2014 10:56 pm من طرف eyna

» اخسر 5 كيلو من شحوم الكرش في اسبوع
السبت أبريل 19, 2014 10:54 pm من طرف eyna


تشيز بطريقتى العجيبه

شاطر
avatar
eyna
نائب ادارة الموقع
نائب ادارة الموقع

انثى
الاسد الثور
عدد الرسائل : 2034
العمر : 44
اعلام الدول :
المزاج ايه اليوم :
المهنة :
الهواية :
رقم العضويه : 22
  :
بلدك ايه : EGYPT(CAIRO
نقاط : 4149
السٌّمعَة : 23
تاريخ التسجيل : 24/07/2008

تشيز بطريقتى العجيبه

مُساهمة من طرف eyna في السبت أبريل 19, 2014 10:20 pm

تشيز بطريقتى العجيبه


اولا ..هاتى 4 باكوبسكويت شاى ونطحنه بالمطحنه ومع معلقتين زبده سايله على نار هادئه نقلبه حبه ونحضر بوﻻت التقديم ونوزعه فيها ونساويه ونتركه
ثانيا .. نحضر 4كوب لبن مع نص كوب جوز هند مع فانليا ومعلقتين قشده ونقلبه على النار واول مايسخن نكون مدوبين 3ملاعق نشا كبار بالماء ونضيفه على اللبن حتى يتماسك المزيج ونتركه جانبا يبرد 
ثالثا .. نحضر باكو جيلى مع كوب ماء مغلى ونقلبه جيدا ونتركه يبرد
رابعا .. دى اصافه للى حابب تقطيع فاكهه او تحضير كريمه 
نحضر اطباق التقديم ونضيف بالمعلقه مزيج الكريمه واحده واحده ونتركه حبه
ثم نحضر الجيلى وبالمعلقه واحده واحده 
حابين فاكهه قطعوا على الجيلى ونتركه بالتلاجه لمده ساعتين
لماتخرج ممكن تزينوها بكريم شانيه 
عن نفسى كفايه كده حلوة كتير
ادعولى بقه وبألف هنا





    الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين أكتوبر 23, 2017 7:10 pm